Korpa

Ukupno proizvoda u korpi: 0

Uslovi korištenja u webshopu

Uslovi korištenja u webshopu

Narudžba proizvoda

Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu, Kupac će odmah e-mail porukom dobiti obavijestiti Potvrde o narudžbi putem e-pošte. Potvrda narudžbe sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, cijeni/cijenama, kontakt-podacima korisničke službe Trgovca te druge podatke sukladno Zakonu.

Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na telefon 033 661 264.

Na webshopu Kupac može svoju narudžbu završiti klikom na „Kupi“. U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dodatnih eventualno odabranih usluga: dostave i/ili montaže sa uračunatim PDV-om).

Trgovac će isporučiti proizvode Kupcu u naručenoj količini ako su isti na raspolaganju.

U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod u predviđenom roku zato što naručenog proizvoda nema u skladištu ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će obavijestiti kupca putem kontakt telefona koji je kupac ostavio u narudžbi, te može otkazati narudžbu proizvoda ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. 

Otkazivanje narudžbe

Kupac može otkazati narudžbu u roku od dva dana isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na telefon 033 661 264. 

Način plaćanja

Kupac potvrđuje svoju narudžbu klikom na „Kupi“. Kupac tada u svojoj košarici vidi ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dostave i/ili montaže proizvoda ukoliko je odabrao navedene usluge te uključenim PDV-om.

Plaćanje robe se vrši putem pouzeća prilikom preuzimanja robe ili lično ako je kupac odabrao opciju preuzimanja namještaja u salonu. 

Dostava i preuzimanje robe

Cijena usluge dostave nije uračunata u cijenu proizvoda iz razloga što Trgovac ostavlja Kupcu mogućnost izbora između dostave i osobnog preuzimanja naručenog proizvoda u poslovnici.

U slučaju preuzimanja proizvoda u poslovnici Trgovca, naručene proizvode nije moguće podići odmah po uplati, već za njih vrijede definirani rokovi isporuke. Trgovac će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko tačnog termina preuzimanja proizvoda u poslovnici Trgovca. 

Ukoliko Kupac odabere dostavu proizvoda od strane Trgovca, dostava kupljenog proizvoda vrši se na adresu dostave navedenu prilikom izrade narudžbe. Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom. Dostavljač će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko termina za dostavu. Ukoliko se Kupac ne javi na telefonski poziv dostavljača ili istoga povratno ne kontaktira, Trgovac robu neće isporučivati predviđenog dana, nego će se dostava dogovoriti za neki drugi dan.

Ukoliko Trgovac nije u mogućnosti realizirati dostavu jer na dostavnoj adresi nema Kupca odnosno druge osobe koja je po njegovom nalogu ovlaštena za preuzimanje proizvoda, unatoč ranijem telefonskom dogovoru oko termina dostave, troškove neuspjele dostave proizvoda snosi Kupac. U navedenom slučaju, Kupac i Trgovac će dogovoriti novi termin dostave odnosno Kupac može, sukladno dogovoru s Trgovcem, robu preuzeti osobno u salonu.

Trgovac zadržava pravo promijeniti dogovoreni termin dostave zbog otežanih okolnosti nastalih nakon narudžbe, te u dogovoru s Kupcem, predložiti novi termin dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt pod uvjetom da se na mjesto dostave može nesmetano doći vozilom dostave. Prilaz stambenom objektu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar.

Rok isporuke

 • rok za isporuku je 7 radnih dana nakon primitka narudžbe.
 • rok za dostavu počinje teći nakon primanja narudžbe.
 • subote, nedjelje, praznici i neradni dani ne računaju se u rok dostave

Usluga unosa i montaže

 • artikli se isporučuju nemontirani
 • unos i montaža nisu uključeni u cijenu
 • unos i montaža se rade samo na području Kantona Sarajevo
 • sve informacije vezane za unosa i montaže mogu se dobiti isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na telefon 033 661 264.

Slike i informacije o proizvodima

Odstupanja u površini, boji drvenih površina i obliku koja su uobičajena na tržištu ostaju pridržana. Isto tako pridržana su i uobičajena odstupanja kod tekstila i s obzirom na sitna odstupanja u izvedbi u odnosu na uzorke materijala, posebno u vezi s tonom boje, jer su uzorci odnosno modeli kupcu prikazani samo u svrhu informiranja i približnog određivanja
karakteristike robe, bez garantovane jednakost.

Trgovac se obvezuje pokušati u najvećoj mogućoj mjeri osigurati ažurnost i tačnost informacija na internetskim stranicama, osobito u odnosu na cijenu ponuđenih proizvoda i usluga. Trgovac ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda, slika te pogreške nastale prilikom promjena cijena i ažuriranja stranica.

U slučaju pogreške, a osobito ukoliko cijena istaknuta na internetskim stranicama iz bilo kojeg razloga ne bi odgovarala stvarnoj cijeni proizvoda, Trgovac će bez odgode obavijestiti Kupca o istoj, te mu omogućiti da isti otkaže odnosno izmijeni narudžbu. 

Privatnost podataka

Salon namještaja “UDOBNOST” d.o.o. štiti vaše lične podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Salon namještaja “UDOBNOST” d.o.o. se obavezuje na trajnu zaštitu svih ličnih podataka korisnika. Vaše informacije će biti korištene isključivo za realizaciju primljene narudžbe, dostavu i ostalu potrebnu komunikaciju.

Vaše informacije neće biti javno dostupne niti će biti ustupljene trećim licima. Klikom na dugme KUPI saglasni ste sa našim uslovima korištenja i pravilima privatnosti.

Kolačići

Udobnost.ba upotrebljava kolačiće. Kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo
bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva
pregledavanja, ova stranica mora na Vaš računar spremiti malenu količinu informacija,
kolačiće (cookies).

Koje vrste kolačića upotrebljavamo

Obavezni kolačići

Kolačići koji su nužno potrebni za rad naše internetske trgovine. Ovi se kolačići
upotrebljavaju za uspostavljanje korisničke sesije, tehničko djelovanje hitnih usluga i za
ubrzavanje učitavanja internetske trgovine.

Analitički kolačići

Kolačići koji se upotrebljavaju za prikupljanje podataka o upotrebi naše stranice.
Informacije koje se prikupljaju putem kolačića:

 • vrsta i verzija uređaja i operacijskog sustava,
 • vrsta i verzija internetskog preglednika
 • pregledane stranice
 • lokacija posjetitelja web-stranice.

Kolačići za oglašavanje

Primarna svrha kolačića za oglašavanje jest izrada oglasa po mjeri korisnika. Na našoj
web-stranici upotrebljavamo Facebook i Google DoubleClick kolačiće za oglašavanje.

Onemogućavanje kolačića

Korisnici se mogu odlučiti žele li dopustiti korištenje kolačića i koje kolačiće žele
omogućiti. Postavke kolačića mogu korisnici kontrolisati i mijenjati u svom internetskom
pregledniku. Za više informacija i postavkama kolačića za različite preglednike, možete
pronaći na sljedećim linkovima:

 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Chrome
 • Safari
 • Opera (na engleskom jeziku)

Blokiranje svih kolačića će onemogućiti ispravno djelovanje internetne stranice
udobnost.ba.

Podijeli: